Scandic oulu station

Scandic Oulu Station

Scandic Oulu Station … Rauhallinen hotelli Oulun keskustassa, rautatieaseman lähellä. Ystävällinen palvelu, viihtyisät huoneet, mukava Kummeli Bistro & Bar – …

Scandic Oulu Station (Hotelli) (Suomi) tarjoukset

Scandic Oulu Station, Oulu – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Näytä majoituspaikan Scandic Oulu Station tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus.

Scandic Oulu Station sijaitsee Oulun keskustassa, ja sen huoneissa on kaapelitaulu-tv ja työpöytä. Oulun keskusasema on 350 metrin päässä.

Scandic Oulu Station – Hotels.com

Scandic Oulu Station – Oulu | Hotels.com

Scandic Oulu Station … Rauhallinen hotelli Oulun keskustassa, rautatieaseman lähellä. Ystävällinen palvelu, uudistetut huoneet, mukava ravintola ja saunaosasto …

Näytä majoituspaikan Scandic Oulu Station tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat ylistävät majoituspaikan kätevää pysäköintiä. Oulun tuomiokirkko sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös sisäuima-allas. 

Hotelli Scandic Oulu Station, Suomi – Trivago

Hotelli Scandic Oulu Station, Suomi – www.trivago.fi

Scandic Oulu Station, Kajaaninkatu 17, 90100 OULU. Puhelinnumero: +358 300308463. Sähköposti: oulustation@scandichotels.com. Huoneet ovat varattavissa 07.09.

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Scandic Oulu Station kohteessa Oulu, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 127 valokuvaa ja 2003 arvostelua. Hotelli? trivago!

Scandic Oulu hotellit | Oulun yliopisto

scandic, htts

Scandic Oulu Station | imt.fi – Ikaalisten Matkatoimisto

Scandic Oulu Station, Oulu- Parhaat tarjoukset | Agoda.com

Keywords: scandic oulu station