Salora hotelli

Hotel Salora: Etusivu

Etusivu – Hotel Salora

Hotel Salora tarjoaa edullista majoitusta tilavissa huoneissa ilman vastaanottoa. Automaatiohotellin huoneisiin kuljetaan ovikoodien avulla omien …

Hotel Salora tarjoaa edullista majoitusta tilavissa huoneissa ilman vastaanottoa. Automaatiohotellin huoneisiin kuljetaan ovikoodien avulla omien aikataulujen mukaan.

Hotel Salora, Salo – Booking.com

Hotel Salora, Salo – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Salora. Astrum Elämyskeskus Salo sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton …

Tämä itsepalveluhotelli sijaitsee vanhassa SALORAn tv-tehtaassa ja on osa kunnostettua bisnes- ja aktiviteettikeskusta.

Hotel Salora – Salon Kohteet

Hotel Salora tarjoaa modernia majoitusta tilavissa huoneissa, edullisesti ja useilla eduilla! Huoneisiin kuljetaan kätevästi ovikoodien avulla.

Hotel Salora – Salo | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Hotel Salora tarjoukset. Astrum Elämyskeskus Salo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. Kaikkiin huoneisiin kuuluu taulutelevisio ja kahvinkeitin. 

Hotelli Salora (Salo, Suomi) – Trivago

Hotelli Salora, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Salora kohteessa Salo, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 43 valokuvaa ja 108 arvostelua. Hotelli? trivago!

A-HOTEL.com – Hotel Salora, hotelli, Salo, Suomi

A-HOTEL.com – Hotel Salora, hotelli, Salo, Suomi – hinta, arvostelut, varaus, kontakti

Hotel Salora aina nykyiset hinnat ja saatavuus, parhaan hinnan takuu. Tämä itsepalveluhotelli sijaitsee vanhassa SALORAn tv-tehtaassa ja on osa kunnostettua bisnes- ja aktiviteettikeskusta…, booking välitön varaus

Hotel Salora | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Salora. Astrum Elämyskeskus Salo sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, pysäköinti ja ravintola. Huoneissa on taulutelevisiot ja kahvinkeittimet.

Hotel Salora, Salo- Parhaat tarjoukset | Agoda.com

Keywords: salora hotelli