Sää hauho ilmatieteenlaitos

Sää Hauho, Hämeenlinna – Ilmatieteen laitos

4 päivää sitten — Sää Hauho, Hämeenlinna – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta. … Hauho, Hämeenlinna. Lähipäivät.

Sää Hauho, Hämeenlinna – Ilmatieteen laitos

Sää Hauho, Hämeenlinna – Sääennuste Suomeen ja maailmalle.

Hauho, Hämeenlinna | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Sää Hauho, Hämeenlinna. Paikanna … Ilmatieteen laitos. Tuntuu kuin. −9°. Sateen riski. 80%. Sademäärä0 mm … Sateen määrä Hauho, Hämeenlinna.

Sää Hauho 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Sää Hauho, Hämeenlinna | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Hauho, Hämeenlinna. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta.

Sääennuste Hämeenlinna | Sää | yle.fi

Sää Hämeenlinna. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Tiesäähavainnot: vt12 Hauho R – Paikkatietohakemisto DEMO

Tiesäähavainnot: vt12 Hauho R

Tiesäähavainnot: vt12 Hauho R. Aineisto sisältää Liikenneviraston … http://ilmatieteenlaitos.fi/avoin-data-tiesaahavainnot … Vallitseva sää. Varoitus.

Aineisto sisältää Liikenneviraston tiesääjärjestelmän tuottamia tietoja tiestöllä vallitsevasta kelistä ja säästä. Teiden varsilla on lähes 500 keliä ja säätä havainnoivaa tiesääasemaa. Eniten asemia on rannikkoseudulla ja eteläisessä Suomessa. Tiesääasemilta saadaan tietoja 10-15 min välein erilaisilta tienpinta-antureilta tien pinnan oloista sekä meteorologisilta antureilta vallitsevasta säästä. Tiesääasemien sijainnista johtuen sääanturitietojen luotettavuus ja tiedon vertailtavuus asemien kesken on heikompi kuin Ilmatieteen laitoksen säähavaintoasemien tiedoilla, jotka on sijoitettu meteorologisesti edustavimpiin paikkoihin. Tiesääasemilla pääpaino on kelin mittaus ja asemat on siksi sijoitettu eri metodein kuin säähavaintoasemat.

Sää – Hauho | Napsu

Katso millainen on Hauhon sää. Napsun sääsivulta näet myös 7 päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain.

Biologia ja maantiede – Sää ja ilmasto – Google Sites

Climate Reanalyzer – Global Weather Today (koko maapallon sää tänään: ilman … Heinola, Heinävesi, Haukivuori, Haukipudas, Hauho, Hartola, Hankasalmi, …

Kokkilan kyläyhdistys | Hauhon pitäjä

Sää » · Kokkilan sää (Foreca) · Kokkilan sää (Ilmatieteen laitos) · Hämeenlinnan Kaupunki · Aikakauslehdet » · Anna · Apu · Me Naiset · Seura …

Keywords: sää hauho ilmatieteenlaitos