Miten steariinin saa pois kankaasta

Steariinin poisto – OMO

Steariinin poisto | Omo

21.11.2018 — Steariinin poisto tekstiilistä · Malta mielesi ja odota, kunnes steariinitahra on kuivunut. · Raaputa kuivunut tahra varovaisesti pois. · Laita …

Steariinin poisto kankaasta on helppoa: tarvitset vain hieman talouspaperia, lämpöä ja kärsivällisyyttä. Lue OMOn ohjeet steariinin poistoon täältä!

Steariini pois kankaasta | Cleanipedia

Steariini pois vaatteista | Steariini pois kankaasta | Cleanipedia

9.11.2017 — Pöytäliinaan tai vaatteeseen tulleen steariinitahran saa parhaiten pois, kun antaa steariinin ensin jäähtyä ja kovettua rauhassa.

Steariinin poistaminen kankaasta ei ole vaikeaa, kun tiedät mitä tehdä. Näillä ohjeilla lähtee steariini pois kankaasta helpommin kuin luulitkaan!

Pikaohje: steariinin poisto kankaasta – Meillä kotona

Pikaohje: steariinin poisto kankaasta | Meillä kotona

13.12.2018 — 1. Malta mielesi ja odota, kunnes steariinitahra on kuivunut. · 2. Raaputa kuivunut tahra varovaisesti pois. · 3. Laita jäljellä olevan tahran …

Pöytäliinaan tai vaatteeseen tulleen steariinitahran saa parhaiten pois, kun antaa steariinin ensin jäähtyä ja kovettua. Lue Meidän Talon ohjeet steariinin poistoon!

Joulunajan kinkkinen tahra: Näin irrotat steariinin pöytäliinasta

Iltalehti

23.10.2019 — Pane jääkuutio pussiin ja hinkkaa tahraa tai raaputa kovettunut steariini pois. · Tarvittaessa kostuta siivousliina kuumalla vedellä ja laita se …

Steariinin poisto: Näin saat tahrat pois kotikonstein – Kotiliesi.fi

Mikäli steariinia ei saa pois raaputtamalla, kostuta siivousliina kuumalla vedellä. · Laita liina tahran päälle hetkeksi. · Pyyhi liinalla tahra-aluetta ja kuivaa …

Steariinin poisto voi tuottaa päänvaivaa. Katso vinkit Kotiliesi.fi:stä, miten steariinin poisto onnistuu helposti niin kankailta kuin kovilta pinnoiltakin.

Steariinin poisto pöytäliinasta – Sinituote

Steariinin poisto

11.12.2003 — 1. Raaputa varovasti kaikki irtoava steariini kankaasta, esimerkiksi pöytäveitsellä…. · 2. Laita tahran päälle (lisäksi myös alle voi kokeilla) …

Steariini voidaan poistaa pöytäliinasta raaputtamalla, kuumalla vedellä tai silittämällä. Nappaa Sinituotteen sivuilta vinkit tahran poistamiseen.

Steariinin poisto – Ruoka & Koti

17.12.2016 — Steariinin annetaan kuitenkin ensin kuivua ja rapsutetaanse sitten irti kankaasta. Rasvatahraan tepsii lämpö. Tahrakohtaa kuumennetaan …

Steariinin poisto voi olla hankalaa, mutta lasista, vaatteesta tai pöytäliinasta sen voi saada pois muutamalla helpolla kikalla. Aloita raaputtamalla jähmettynyt massa irti.

Miten saa steariinin pois pöytäliinasta? | Kuningaskuluttaja

Miten saa steariinin pois pöytäliinasta? | Kuningaskuluttaja | yle.fi

Viisas on kaukoviisas ja laittaa vielä kynttilänjalankin alle suojalautasen tai tarjottimen….mutta jos vahinko käy, seuraavilla vinkeillä steariinitahrat saavat huutia:

Vanhat keinot tepsivät steariinitahroihin – Kaleva

Marttaliitosta löytyvät jälleen neuvot: Vanhat keinot tepsivät steariinitahroihin | Kaleva

Steariinitahrojen poistoon ei ole ilmestynyt uusia tehokeinoja, joten kynttilän valuttaessa liinalle on turvauduttava vanhoihin ja hyviksi koettuihin.

Keywords: miten steariinin saa pois kankaasta