Mistä saa adblue

AdBlue – Neste

AdBlue | Neste

AdBlue on erittäin puhdas urealiuos, joka on valmistettava ISO-standardin mukaisesti. Tämä kansainvälinen standardi suojelee ajoneuvoasi mahdolliselta …

AdBlue-urealiuosta käytetään vähentämään typen oksidipäästöjä uusimmissa dieselmoottoreissa. Tutustu tuotteeseen Nesteen sivuilla.

Mistä voin ostaa AdBlue®-liuosta? – Yara Suomi

Mistä voin ostaa AdBlue®-liuosta?

Teboilin AdBlue®-verkosto on maan laajin – tankkauspaikkoja on jo lähes 180.

AdBlue® -verkosto – Teboil

AdBlue® -verkosto / Teboil

AdBlue® -urealiuos vähentää dieselkäyttöisten ajoneuvojen päästöjä pelkistämällä typen oksidit vaarattomiksi typeksi ja vedeksi. Teboilin myymä AdBlue® soveltuu …

Teboilin AdBlue®-verkosto on maan laajin – tankkauspaikkoja on jo lähes 180.

AdBlue® / Teboil

AdBlue on diesel-autoihin tarkoitettu ureapohjainen liuos, joka vähentää pakokaasun typpioksidipäästöjä tehden autoilusta ympäristöystävällisempää.

AdBlue®-lisäaine pelkistää typen oksidit vaarattomiksi typeksi ja vedeksi, jotka poistuvat pakokaasujen mukana. Liuos on tankattavissa laajasti ympäri Suomen.

AdBlue® pienentää diesel-autoilun päästöjä – St1

AdBlue® pienentää diesel-autoilun päästöjä – St1

23.3.2022 — Mistä voin ostaa AdBlueta? AdBlue-liuosta saa hyvin varustelluilta huoltoasemilta. Joko suoraan mittarista tankkaamalla, tai kanisterina …

AdBlue on diesel-autoihin tarkoitettu ureapohjainen liuos, joka vähentää pakokaasun typpioksidipäästöjä tehden autoilusta ympäristöystävällisempää. AdBlue vähentää jopa 80–90 % diesel-auton typpioksidi- eli NOx-päästöistä.

Mitä on AdBlue ja voiko dieselautolla ajaa ilman sitä?

AdBlue on erittäin herkkä aine epäpuhtauksille mistä syystä adblueta käsitellessä … ja sitä ei saa laimentaa vedellä tai sekoittaa muihin nesteisiin.

Mikä on AdBlue? Mistä sitä voi ostaa? Missä säilyttää? Entäs jos se loppuu? Näihin ja moneen muuhun tärkeään kysymykseen löydät vastauksen täältä!

AdBlue 10l 60kpl Eerola Supplies – verkkokauppa

AdBlue 10l 60kpl Eerola Supplies – Eerola Supplies – verkkokauppa

Tarkoitettu dieselautojen pakokaasupäästöjen pienentämiseksi. AdBlue soveltuu dieselmoottoreille, jotka ovat varusteltu SCR-tekniikalla.

AdBlue 10l kanistereita 60kpl lava, tilaa nyt. Nopea toimitus kaikkialle Suomeen.

Go4 AdBlue 10L – Puuilo

Go4 AdBlue 10L | Puuilo

19.3.2022 — Adblue-urealiuos on loppunut useista kivijalka- ja verkkokaupoista … lukuun ottamatta ei pitäisi olla mitään akuuttia hätää, hän kertoo.

Tarkoitettu dieselautojen pakokaasupäästöjen pienentämiseksi. AdBlue soveltuu dieselmoottoreille, jotka ovat varusteltu SCR-tekniikalla. Valmistettu puhtaasta ureasta ja demineralisoidusta vedestä. Tuote täyttää Euro 4-, 5- ja 6 -päästöluokitusten vaatimu

Adbluen saatavuushäiriö ajoi ihmiset hamstraamaan – Iltalehti

Iltalehti

19.3.2022 — Autot pitää ajaa sammuttamatta varikolle tai saa aika monta hinausautoa pyytää töihin, kun AdBlue loppuu, niin loppuu työt ja kaikki …

Neste on rajoittanut Adblue-liuoksen myyntiä – Iltalehti

Iltalehti

Keywords: mistä saa adblue, adblue mistä saa, mistä saa adblueta