Lisävalojen kytkentäopas: XBB Rele, CAN väylä, Motonet – Asennusohjeet ja vinkit

Lisävalot tarjoavat lisävalaistusta ja parantavat näkyvyyttä pimeällä ja huonossa säässä ajamisen aikana. Erilaisia lisävaloja ja niihin liittyviä kytkentäjärjestelmiä on tarjolla monia erilaisia. Tässä artikkelissa esittelemme XBB releen, CAN väylän sekä Motonetin lisävaloasennuksen asennusohjeet ja vinkit.

XBB Rele ja sen hyödyt

XBB rele on tehokas ja luotettava tapa kytkeä lisävalot autoon. Rele toimii siten, että se sulkee ja avaa virran lisävaloille päävirtapiirin kautta. Näin voit helposti ohjata lisävaloja päälle ja pois päältä ilman tarpeetonta johdotusta suoraan auton akulta. XBB releessä on myös integroitu sulake, joka suojaa lisävaloja vahingoilta ja ylikuormituksilta.

XBB releen asentaminen on suhteellisen helppoa. Alla on asennusohjeet:

 1. Aloita asentamalla XBB releen asennussarja auton akun yhteyteen.
 2. Kytke punainen johdin XBB releen tuloliittimeen.
 3. Kiinnitä toinen pää punaisesta johdosta auton akun plusnapaan.
 4. Liitä sininen johdin auton omaan valokytkimeen.
 5. Kytke vihreä johdin kiinni lisävalojen plusnapaan.
 6. Yhdistä musta johdin auton runkoon tai muuhun maahan.

Asennuksen jälkeen voit käyttää auton valokytkintä ohjataksesi lisävaloja päälle ja pois päältä.

CAN väylä rele Motonetilta

Moneton tarjoaa myös CAN väylä releitä, jotka tarjoavat entistäkin helppokäyttöisemmän tavan ohjata lisävaloja. CAN väylä on auton kommunikaatioväylä, joka sallii eri auton järjestelmien, kuten valojen, kommunikoida keskenään.

Asentaaksesi CAN väylä releen, seuraa näitä asennusohjeita:

 1. Aloita liittämällä CAN väylä rele auton CAN väylään. Tarkista auton manuaalista, missä CAN väylä sijaitsee.
 2. Kytke valo-ohjain CAN väylään.
 3. Kytke lisävalot valo-ohjaimeen.
 4. Liitä valo-ohjain auton virranjakajaan.
 5. Käytä auton ohjauspaneelia ohjataksesi lisävaloja.

CAN väylä rele mahdollistaa helpon ohjauksen lisävaloille ilman tarpeetonta johdotusta.

Motonetin lisävaloasennus ja vinkit

Motonet tarjoaa laajan valikoiman lisävaloja ja niihin liittyviä asennustarvikkeita. Kun asennat lisävaloja Motonetilta, tarkista aina asennusohjeet ja tarvittavat osat tuotteen mukana.

Tässä muutamia vinkkejä lisävalojen asennukseen:

 • Varmista ennen asentamista, että auton akku on kytketty pois päältä varmistaaksesi oman turvallisuutesi ja välttääksesi sähköiskun riskin.
 • Käytä aina oikeanlaisia työkaluja ja seuraa ohjeita tarkasti.
 • Varmista, että lisävalot on asennettu tukevasti ja että ne eivät häiritse auton muita järjestelmiä tai näkyvyyttä.
 • Täydennä asennus tarvittavilla johdoilla, kytkimillä ja suojauksilla varmistaaksesi asianmukaisen toiminnan ja turvallisuuden.
 • Testaa lisävalot asianmukaisesti ennen liikenteeseen lähtöä varmistaaksesi niiden toimivuuden.

Asennettaessa lisävaloja auton päälle on myös hyvä ottaa huomioon auton valmistajan suositukset ja paikalliset lait ja säännökset liittyen lisävaloihin ja niiden sijoitteluun.

Yhteenvetona, valaistuksen parantaminen ajoneuvossa on mahdollista käyttämällä XBB releitä, CAN väylä releitä ja Motonetin tarjoamia lisävaloja. Asentaminen voi olla helppoa, kun seuraa ohjeita ja kiinnittää huomiota turvallisuuteen. Onnea lisävalojen asennukseen!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on XBB-rele?

XBB-rele on rele, joka mahdollistaa lisävalojen kytkemisen auton sähköjärjestelmään. XBB-rele on hyödyllinen lisävaruste auton valaistuksen parantamiseksi.

Mitä tarkoittaa CAN-väylä?

CAN-väylä on järjestelmä, joka mahdollistaa eri auton osien kommunikoinnin keskenään. CAN-väylä mahdollistaa lisävalojen helpomman kytkemisen auton sähköjärjestelmään.

Mitä tekee MOTONETin CAN-väylä rele?

MOTONETin CAN-väylä rele mahdollistaa lisävalojen kytkemisen auton CAN-väylään. MOTONETin CAN-väylä rele helpottaa lisävalojen asennusta autossa.

Mikä on XBB lightswitch?

XBB lightswitch on kytkin, joka mahdollistaa lisävalojen päälle- ja pois kytkemisen autossa. XBB lightswitch on kätevä apuväline lisävalojen käytössä.

Mitä tekee 12V MOTONETin aikarele?

12V MOTONETin aikarele mahdollistaa ajastetun kytkemisen auton lisävaloihin. 12V MOTONETin aikarele on hyödyllinen lisävaruste auton valaistuksen hallitsemiseksi.

Mistä voi ostaa optibeam cannectin?

Optibeam cannectia voi ostaa erikoistuneista autotarvikeliikkeistä. Optibeam cannect on saatavilla erikoistuneista autotarvikeliikkeistä.

Mikä on lisävalojen rele?

Lisävalojen rele on sähköinen kytkin, joka mahdollistaa lisävalojen kytkemisen auton sähköjärjestelmään. Lisävalojen rele on tärkeä osa lisävalojen asennusta autossa.

Mitä tekee lisävalojen kytkentäsarja?

Lisävalojen kytkentäsarja sisältää tarvittavat osat lisävalojen kytkemiseen auton sähköjärjestelmään. Lisävalojen kytkentäsarja helpottaa lisävalojen asennusta autossa.

Miten CAN-väylä lisävalo kytketään?

CAN-väylä lisävalo kytketään käyttämällä CAN-väylä releä ja tarvittavia johdotuksia. CAN-väylä lisävalon kytkentä on helppoa CAN-väylä releen avulla.

Miten asennetaan lisävalojen asennussarja?

Lisävalojen asennussarjan asentaminen vaatii perustiedot sähköjärjestelmästä ja auton käsikirjan ohjeiden seuraamista. Lisävalojen asennussarja sisältää tarvittavat osat lisävalojen asentamiseen.

Artiklen Lisävalojen kytkentäopas: XBB Rele, CAN väylä, Motonet – Asennusohjeet ja vinkit har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 39 anmeldelser