Krapi hotelli

Krapi – hotelli, ravintolat, kulttuuri & tapahtumat

Hotelli – Ravintolat – Kulttuuri – Kokoustilat – Tapahtumat Parasta Suomea tärkeisiin hetkiin ja huviretkiin.

Hotel Krapi, Tuusula – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotelli Krapi on perustettu vuonna 2022. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Tuusula, ja pääasiallinen toimiala Hotelli. Yhtiön toimitusjohtaja on Pekka …

Remontoidussa latorakennuksessa toimiva Hotel Krapi sijaitsee Tuusulan golfkerhon vieressä 15 km:n päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Hotelli Krapi – Visit Tuusulanjärvi

Pyyhkeitä myös lainattavissa 5,00 €/kpl. Savusauna sijaitsee 300 metriä hotellilta. Saunalla on paikalla henkilökuntaa, jolta ostat makkarat ja virvokkeet …

Hotelli Krapi toimii 100 vuotta vanhassa tiilinavetassa. Hotelli on keskellä Krapin puistoa, missä ravintolat, kesäterassi ja aitat muodostavat viihtyisän pihapiirin.

Hotelli Krapi – Y-tunnus: 3298794-6 – Yritystiedot, taloustiedot …

Hotelli Krapi – Y-tunnus: 3298794-6 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Näytä majoituspaikan Krapi Hotel tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus.

Finder.fi kertoo Hotelli Krapi yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Krapi | Tuusula – Facebook

Kuinka päästä kohteeseen Hotelli Krapi paikassa Tuusula …

Kuinka päästä kohteeseen Hotelli Krapi paikassa Tuusula kulkuvälineellä Bussi tai Juna?

Hotelli Krapi, Tuusula, Suomi – Trivago

Hotelli Krapi, Tuusula, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Krapi kohteessa Tuusula, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 52 valokuvaa ja 218 arvostelua. Hotelli? trivago!

Krapi Hotel – Tuusula | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Krapi Hotel tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Aleksis Kivi Memorial Cottage sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu taulutelevisio ja minibaari. 

Keywords: krapi hotelli