Hotelli koskenniska myytävänä

1 235 m² Turuntie 1, 30100 Forssa Ravintolatila myynnissä

1 235 m² Turuntie 1, 30100 Forssa Ravintolatila myynnissä – Oikotie 16420101

Mitä sinä suunnittelisit tähän kiinteistöön – senioritalo – myytäviä asuntoja … Lisätietoa vapautumisesta: Hotelli Koskenniska on toiminnassa ja vapautuu …

Katso 36 kuvaa tästä 485000 €, Kiinteistössä on kuusi kerrosta. Pieni kellaritila, 1. kerros vastaanottotilat ja ravintolatilaa, 2. kerros koko talon levyinen ja pituinen ravintolasali keittiöineen, 3. ja 4. kerros hotellihuoneita ja 5. saunaosasto. Kiinteistössä on kaksi hissiä., 1235 m² Toimitilat Kerrostalo vuodelta 1962. Mitä sinä suunnittelisit tähän kiinteistöön – senioritalo – myytäviä asuntoja – hoiva-alan-/sairaalapalveluja – etätyöskentelykeskuksen – vai jatkaisitko ravintola- hotellitoimintaa?

Hotelli Koskenniska on myynnissä Forssassa

Hotelli Koskenniska on myynnissä Forssassa – Tuleeko kiinteistöön esimerkiksi senioritalo, myytäviä asuntoja tai etätyöskentelykeskus? | Paikalliset | Forssan Lehti

19.1.2022 — Hotelli Koskenniska on myynnissä Forssassa – Tuleeko kiinteistöön esimerkiksi senioritalo, myytäviä asuntoja tai etätyöskentelykeskus?

”Koskenniska on iso osa Forssan historiaa.”

Hotelli ja majoituspalvelut Forssan keskustassa | Koskenniska …

Hotelli ja majoituspalvelut Forssan keskustassa | Koskenniska – jo vuodesta 1962

Koskenniska on yksityinen, viihtyisä ja iloisesti palveleva hotelli ja ravintola Forssan keskustassa. Valittavissa on erilaisia huoneita ja ravintoloissamme …

Retrohotelli toi pikkukaupunkiin diskon, naistentanssit ja … – YLE

Retrohotelli toi pikkukaupunkiin diskon, naistentanssit ja karaoken – korona-aika pakotti iäkkäät yrittäjät luopumaan elämäntyöstään

12.2.2022 — Myytävänä oleva Hotelli Koskenniska Forssassa veti aikoinaan hämäläisiä diskohileitä. Kolmekymmentä vuotta on muuttanut ravintolaelämää, …

Myytävänä oleva Hotelli Koskenniska Forssassa veti aikoinaan hämäläisiä diskohileitä. Kolmekymmentä vuotta on muuttanut ravintolaelämää, ja koronan tuomat ravintolarajoitukset olivat viimeinen niitti.

MYYDÄÄN HOTELLI JA RAVINTOLAKOKONAISUUS …

MYYDÄÄN HOTELLI JA RAVINTOLAKOKONAISUUS (Huittisten Seurahuone) … Kiinteistön omistajan tilat ovat nyt vain myytävänä eikä vuokrauksia oteta huomioon.

Hotelli Koskenniska – Y-tunnus: 2224112-0 – Finder

Hotelli Koskenniska – Y-tunnus: 2224112-0 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Viralliselta nimeltään yhtiö on Torento Oy. Yhtiön Hotelli Koskenniska liikevaihto oli 142 tuhatta ja tilikauden tulos -24 tuhatta. Liikevaihto laski 14,5%.

Finder.fi kertoo Hotelli Koskenniska yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Myytävät majoitusyritykset ja hotellit – Firmakauppa.fi

Myytävät majoitusyritykset ja hotellit – Myytävät yritykset – Yrityspörssi – Firmakauppa.fi

Jos et valitse mitään, näkyvät kaikki ilmoitukset. Ilmoituslistaa voit järjestellä aakkos- ja suuruusjärjestykseen klikkaamalla sarakkeiden otsikoita.

Liiketilat – Kiinteistö Pi-Re Oy

Liiketilat | Kiinteistö Pi-Re Oy

Mitä sinä suunnittelisit tähän kiinteistöön – senioritalo – myytäviä asuntoja … etätyöskentelykeskuksen – vai jatkaisitko ravintola- hotellitoimintaa?

Kiinteistö Pi-Re Oy

Hotelli Koskenniska Oy | Yritys- ja taloustiedot – Kauppalehti

Hotelli Koskenniska Oy | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Hotelli Koskenniska Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Hotelli Koskenniska, Forssa – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotelli Koskenniska sijaitsee Forssassa 31 km:n päässä Kärkölän kirkosta.

Keywords: hotelli koskenniska myytävänä