Hotelli jokipuisto

Hotelli Jokipuisto: Etusivu

Etusivu – Hotelli Jokipuisto

Hotelli Jokipuisto on mukava ja rauhallinen hotelli Kotkan Karhulassa E18 moottoritien varrella. Rauhalliset huoneet ja herkullinen aamiainen tekevät …

Hotelli Jokipuisto on mukava ja rauhallinen hotelli Kotkan Karhulassa E18 moottoritien varrella. Rauhalliset huoneet ja herkullinen aamiainen tekevät olostasi mukavan.

Hotel Jokipuisto, Kotka – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Näytä majoituspaikan Hotelli Jokipuisto tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus.

Tämä hotelli sijaitsee 7 km:n päässä Kotkan merenrantakaupungista, ja siinä on tyynymenu, oma kylpyhuone ja ilmainen WiFi (käyttörajoitus 1 Gt).

Hotelli Jokipuisto | Kotka – Facebook

Hotelli Jokipuisto on perustettu vuonna 2020. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kotka. Yhtiön toimitusjohtaja on Miika Kristian Sollo.

Hotelli Jokipuisto – Kotka | Hotels.com

Tarjolla buffetaamiainen tai aamiaiskassi. Läheisestä Jokipuistosta pääset kesäaikaan jokiristeilyllä Kotkan keskustassa sijaitsevaan Sapokan puistoon. Hotelli …

Näytä majoituspaikan Hotelli Jokipuisto tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Jokipuisto sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu älytelevisio ja tyynyvalikoima. 

Hotelli Jokipuisto – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Hotelli Jokipuisto · Scandic Kotka · Kartanohotelli Karhulan Hovi · Hotelli Uninen Kotka · Spacious 4 Room Apartment & Sauna · Kuninkaantien Majatalo · Relaxing …

Katso Finder.fi:stä yhtiön Hotelli Jokipuisto (3160571-5) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Hotelli Jokipuisto – Visit Kotka-Hamina

Hotelli Jokipuisto | Visit Kotka-Hamina

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotelli Jokipuisto. Jokipuisto sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on ilmainen aamiainen, …

Ystävällinen palvelu on tuonut Hotelli Jokipuistolle vakioasiakaskuntaa jopa 20 vuoden takaa.

Hotellit Jokipuisto nyt alkaen 52 € | ebookers.fi

Hotellit Jokipuisto nyt alkaen 53 € | ebookers.fi

Haluaisitko, että Jokipuisto olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellistasi? Listasimme parhaat hotellit puolestasi. Varaa nyt alkaen 53 € ja säästä!

Hotelli Jokipuisto | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotelli Jokipuisto. Jokipuisto sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on ilmainen aamiainen, langaton internetyhteys ja pysäköinti. Huoneissa on älytelevisiot ja tyynyvalikoima.

Keywords: hotelli jokipuisto, jokipuisto hotelli, hotelli jokipuisto kotka