Hotelli bulevardi

Hotel Bulevard Hanko: Etusivu

Etusivu – Hotel Bulevard Hanko

Mutkaton Hotel Bulevard Hanko on aivan veden äärellä ja keskellä kaupunkia. Hotel Bulevard sijaitsee vanhan … Bulevardi 8, FI-10900 HANKO, Finland.

Mutkaton Hotel Bulevard Hanko on aivan veden äärellä ja keskellä kaupunkia. Hotel Bulevard sijaitsee vanhan poliisiaseman tiloissa Hangon keskustassa ja tarjoaa huoneita, joissa on suomalaisten suunnittelijoiden inspiroima yksilöllinen 1960-luvun sisustus. Rantaan on 100 metrin matka.

Lapland Hotels Bulevardi – Hotelli Helsingin keskustassa

Tämän hotellin sijainti on saanut erinomaiset pisteet: 9,5. Tietoa aamiaisesta. Kasvis, Vegaaninen, Gluteeniton, Buffet.

Hotel Bulevard, Hanko – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard sijaitsee tyylikkään puistokadun varrella Bulevardilla. Helsingin ydinkeskustaan on vain lyhyt kävelymatka.

Hotel Bulevard sijaitsee vanhan poliisiaseman tiloissa Hangon keskustassa.

Lapland Hotels Bulevardi, Helsinki – Booking.com

Lapland Hotels Bulevardi, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Sinebrychoffin taidemuseo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola.

Helsingissä sijaitsevaan Lapland Hotels Bulevardiin kuuluu baari ja ruokapaikka.

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard – Holiday Inn – IHG

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard – IHG – Löydä Suomen parhaat hotellit

Hotel Bulevard · Huonevaihtoehdot · Pieni yhden hengen huone, jaetut suihkutilat · A4 One bedroom apartment Hortensia, Bulevardi 19 (Private Bathroom) · Pieni …

Palkittu Hotel Indigo Helsinki – Boulevard boutique-hotelli sijaitsee tyylikkään puistokadun varrella lähellä Helsingin ydinkeskustaa.

Lapland Hotels Bulevardi – Helsinki

Lapland Hotels Bulevardi – Helsinki | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Lapland Hotels Bulevardi tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat ylistävät majoituspaikan mukavia sänkyjä. Sinebrychoffin taidemuseo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. 

Hotel Bulevard – Hanko | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Hotel Bulevard tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Monument of Liberty sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös kuntosali. Kaikkiin huoneisiin kuuluu televisio ja huonepalvelu. 

Hotel Bulevard | Hanko – Facebook

Keywords: hotelli bulevardi, hotelli bulevard hanko, hanko hotelli bulevardi