Hotelli arthur aamiainen

Aamiainen – Hotel Arthur

Herkuttele hotellin buffet-aamiaisella, noutopöytälounaalla ja Bistro-listan annoksilla. Tilauksesta myös päivällis- ja juhlamenut tilaisuuteenne.

Hotel Arthurin noutopöytäaamiainen Helsingin keskustassa on tarjolla arkisin ma-pe klo 07.00 – 10.00, sekä la-su klo 08.00 – 11.00.

Ravintola Arthur – Tunnelmallinen ruokapaikka Helsingissä

Ravintola Arthur – Tunnelmallinen ruokapaikka Helsingissä – Hotel Arthur

Arthur on keskustassa sijaitseva ravintola osoitteessa Vuorikatu 19, Helsinki, joka tarjoaa aamiaisen arkisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Herkuttele hotellin buffet-aamiaisella, noutopöytälounaalla ja Bistro-listan annoksilla. Tilauksesta myös päivällis- ja juhlamenut tilaisuuteenne.

Aamiainen Arthur Helsinki Aamiaiset.fi

Lähellä rautatieasemaa sijaitseva Hotel Arthur on loistava valinta, jos aiot vierailla kohteessa Helsinki. Voit nauttia aamiaista ja lounasta Restaurant …

Arthur Helsinki: Katso mitä tänään on tarjolla. Aamiaismenu, hinnat ja kuvat

Hotel Arthur – aamiainen kahdelle 21,90 – Helsinki – Offerilla

Hotel Arthur – aamiainen kahdelle 21,90 € | Offerilla

”Rauhallista oli ja aamiainen oli iloinen yllätys.” • Lomamatka; • Pikkulapsiperheet; • Standard – Kahden hengen huone – Twin; • Majoittui …

Aloita päiväsi maittavalla ja ravitsevalla aamiaisella Hotel Arthurissa! Saat nyt monipuolisen hotelliaamiaisen kahdelle 27 % alennuksella.

Hotel Arthur – Tervetuloa aamiaiselle uudistettuun…

Hotellissa on tarjolla runsas buffetaamiainen. Mukavuuksiin kuuluu varattavissa oleva sauna ja ilmainen WiFi. Kaisaniemen puisto on aivan hotellin vieressä.

Hotel Arthur – Ensimmäistä kertaa yksin hotellissa

Hotel Arthur – Ensimmäistä kertaa yksin hotellissa – Minä ja lapseni

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Arthur. Vietin lauantai-sunnuntai välisen yön kodikkaassa Hotel Arthurissa. Hotelli sijaitsee Vuorikatu…

Hotel Arthur – Helsinki | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Hotel Arthur tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Helsingin yliopisto sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä ravintolan ja baarin. 

Hotel Arthur: 8917 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

Hotel Arthur: 8930 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

Hotel Arthur, Helsinki: Lue 8930 tarkistettua arviota majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta Booking.comin asiakkailta, joilta majoituspaikka on saanut 7.6/10 pistettä.

Hotel Arthur, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Tämä hotelli sijaitsee Helsingin yliopiston metroasemaa vastapäätä, vain 350 metrin päässä Helsingin rautatieasemalta.

Keywords: hotelli arthur aamiainen