Finnair varaukseni

Varaukseni | Finnair Suomi

Nauti Finnair Plus -ohjelman upeista eduista. Lisää jäsennumerosi Varaukseni-palvelussa ansaitaksesi pisteitä lennoista ja muista palveluista! Voit käyttää …

Hallinnoi lentovarauksiasi Varaukseni-palvelussa, tee lähtöselvitys netissä ja räätälöi matkasi juuri sinulle sopivaksi.

Miten tarkistan lentovaraukseni? | Finnair Suomi

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Miten perun varaukseni? Olemme tehneet varauksen kahdelle, mutta toinen meistä ei voi matkustaa. Kuinka peruutan hänen matkansa?

Varaukseni – Apollo | Finnair Suomi

Palkitulla sovelluksellamme voit helposti hallita varaustasi matkasi aikana!

Hallinnoi lentovarauksiasi Varaukseni-palvelussa ja räätälöi matkasi juuri sinulle sopivaksi.

Voinko tehdä muutoksia varaukseeni? | Finnair Suomi

Varaukset & Maksaminen … Jos lipputyyppisi sallii lentopäivän ja/tai lentoajan muuttamisen, voit tehdä muutokset Varaukseni-palvelun kautta.

Varaukset ja maksaminen – Usein kysytyt kysymykset – Finnair

Varaukset ja maksaminen – Usein kysytyt kysymykset | Finnair Suomi

Olen varaamassa lentoja perheelleni ja huomasin, että hinta on matalampi, kun teen kaksi erillistä varausta. Miksi hinta vaihtelee?

Täältä löydät usein kysytyt kysymykset lennoistamme ja palveluistamme.

Varaa lentosi luottavaisin mielin | Finnair Suomi

Kätevimmin teet muutoksen itse Varaukseni-palvelussa: Etsi varaus, jota haluat muuttaa ja paina “Vaihda lento”. Valitse lento tai lennot, joita haluat muuttaa.

Päivitetyn lippujen varauskäytäntömme ansiosta voit nyt vaihtaa matkustuspäiviäsi joustavammin. Varaa Finnairin lennot ja matkusta luottavaisin mielin!

Tervetuloa Finnair Plus -ohjelmaan

Finnair Plus -kanta-asiakasohjelma | Finnair Suomi

Saat vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia ja kuulet lentokampanjoista ennen muita. Säästät myös aikaa tehdessäsi varauksia verkossa, sillä henkilö- ja …

Finnair Plus on Finnairin kanta-asiakasohjelma. Finnair Plus -jäsenenä voit kerätä ja käyttää pisteitä ja nauttia lukuisista eduista ja palkinnoista. Liity nyt!

Miten perun varaukseni? | Finnair Suomi

Jos olet valmis viimeistelemään peruutuksen, klikkaa “Vahvista varauksen peruutus”. Nopeita vinkkejä: Sisu-chatbottimme auttaa sinua mielellään, jos et pysty …

Valitse istuinpaikkasi ennakkoon | Finnair Suomi

Pyrimme tarjoamaan lähekkäiset paikat samalla varauksella matkustaville, mutta aina se ei onnistu. Kun ostat istuinpaikat, voit valita vierekkäiset paikat …

Tutustu Finnairin istuinvaihtoehtoihin ja osta istuinpaikkasi etukäteen. Lue lisää mitä etuja eri istuinpaikat tarjoavat ja missä erityistilanteissa voit valita paikkasi maksutta.

Lisäpalvelut | Finnair Suomi

Lisää lemmikkisi varaukseesi ja maksa kuljetusmaksu ennakkoon lentojen varaamisen yhteydessä tai myöhemmin Varaukseni-palvelussa. Lemmikit Finnairin lennoilla …

Keywords: finnair varaukseni, finnair booking, finnair oma varaus, finnair varaustunnus, finnair omat varaukset