Finnair tokio

Halvat lennot Tokio | Finnair Suomi

Lennot Tokioon – Halvat lennot Tokio | Finnair Suomi

Finnair lentää välillä Helsinki – Tokio vaivattomasti ja edullisesti. Finnairin laivasto on yksi Euroopan nykyaikaisimmista, millä lennot Tokioon on elämys.

Finnair lentää Tokioon useita kertoja viikossa. Koe nähtävyydet kohteessa Tokio ja varaa halvat lennot Tokioon jo tänään!

Finnair alkaa lentää Tokioon kiertoreittiä – neljästi viikossa

Lennot Helsinki Tokio | Finnair

Helsingin ja Tokion välillä liikennöidään lentoja vilkkain yhteyksin. Suorat lennot Helsingistä Tokioon tarjoavat suomalainen Finnair ja japanilainen Japan …

Finnairilla lennät välillä Helsinki Tokio nopeasti ja vaivattomasti. Löydä halvat lennot reitille Helsinki Tokio suoraan Finnairin sivuilta edullisemmin.

Halvat lennot Helsinki Tokioon alk. 622 – Momondo

Finnair alkaa lentää Tokioon kiertoreittiä – neljästi viikossa

Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tokio kohteesta Suomi viimeisen 72 … Finnair, Japan Airlines, Aeroflot ja Qatar Airways ovat suosituimmat …

”Japani on yksi tärkeimmistä markkinoistamme, ja haluamme tarjota luotettavat ja turvalliset yhteydet asiakkaillemme myös tässä tilanteessa.”

Finnair kiertää Venäjän Tokion-lennoilla – lentoaika 13 tuntia

576 € halvat lennot Helsingistä – Tokioon 2023 | momondo

2.3.2022 — Finnairin Tokion-reitillä edestakaisia lentoja kulkee jatkossa neljä kertaa viikossa, ja lentoajaksi arvioidaan noin 13 tuntia.

Etsi ja vertaa lentoja Helsingistä – Tokioon 1000+ lentoyhtiön ja matkasivuston tarjonnasta ja löydä halvimmat lentoliput Helsingistä – Tokioon momondosta!

Finnair lennot Helsinki (HEL) ‒ Tokio (NRT) – Expedia.fi

Halvat lennot Tokioon alk. 576 € 2023 | momondo

Varaa Finnair halvat lennot kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Tokio (NRT). Hinnat yhteen suuntaan alkaen 1 701 € ja meno-paluu alkaen 961 €.

Etsitkö lentoja ´ Tokioon? Hae 1000+ matkailusivuston ja lentoyhtiön tarjonnasta momondon sivuilla ja löydä halvimmat lennot Tokioon

Finnair siirtyi kiertoreiteille – ensimmäinen Tokion-lento yli …

Finnair kiertää Venäjän Tokion-lennoilla – lentoaika 13 tuntia – MTVuutiset.fi

10.3.2022 — Lentoja on tarjolla normaaliaikojen sijaan neljä viikkovuoroa. Nyt Finnairin Aasian-lennoilla on käytössä mm. tuuli- ja sääolosuhteista riippuen …

Finnair aloittaa ensi viikolla lennot Helsingistä Tokioon Venäjän ilmatilan kiertäen, lentoyhtiö kertoo tiedotteessaan.

Lentoyhtiön Finnair lennot kohteeseen Tokio Haneda

alkaen 1 792 €- Finnair Halvat lennot Helsinki ‒ Tokio | HEL – NRT | Expedia.fi

Vertaa lentoyhtiön Finnair lentoja kohteeseen Tokio Haneda nyt. Löydä lentotarjoukset, helpoin reitti tai halvin aika lentää – kaikki tämä ilman …

Varaa Finnair halvat lennot kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Tokio (NRT). Hinnat yhteen suuntaan alkaen 1 792 € ja meno-paluu alkaen 961 €. Varaa nyt ja säästä!

Finnair lisää lentoja Aasiaan – Siivet

Finnair siirtyi kiertoreiteille – ensimmäinen Tokion-lento yli pohjoisnavan 9. maaliskuuta 2022 | lentoposti.fi

Finnairin 9. maaliskuuta 2022 Helsinki-Vantaalta lähtenyt lento AY73 oli ensimmäinen uuden ajan polaarireitille lähtenyt Japanin-lento. Venäjän ylilentolupien turvin maantieteellistä etua nauttinut Finnair on nyt siis palannut toistaiseksi 1980- ja 1990-luvuilla käytössä olleelle Venäjän ilmatilan kiertävälle reititykselle.

Varaa lentoyhtiön Finnair lentoja lentoasemalta Tokio Haneda alkaen 859 € meno-paluusta | Skyscanner

Vertaa lentoyhtiön Finnair lentoja kohteeseen Tokio Haneda nyt. Löydä lentotarjoukset, helpoin reitti tai halvin aika lentää – kaikki tämä ilman lisämaksuja.

Finnair lisää lentoja Aasiaan – Siivet

Keywords: finnair tokio