Finnair lentoreitti dubai

Varaa lennot Helsinki–Dubai – Finnair

Lennot Helsinki Dubai | Finnair

Finnairilla lennät välillä Helsinki Dubai nopeasti ja vaivattomasti. Löydä halvat lennot reitille Helsinki Dubai suoraan Finnairin sivuilta edullisemmin.

Finnair lennot: Helsinki – Dubai. – FlightMapper.Net flight search

Finnair lennot: Helsinki – Dubai.

Kansainvälinen lentoreitti kentältä Helsinki, Finland (HEL) kentälle Dubai, United Arab Emirates (DXB). · Lentoreitin pituus on 4535km (2818 mailia).

Finnair: Dubain lentojen reittiä muutetaan Iranin tilanteen vuoksi

Iltalehti

8.1.2020 — Finnairin viestinnästä kerrotaan, että Helsinki–Dubai-lentojen reitti muuttuu Iranin tilanteen vuoksi. Reitti on aikaisemmin kulkenut osin …

Finnair lopetti lennot Ukrainan ilmatilassa keskiviikkona

Finnair lopetti lennot Ukrainan ilmatilassa keskiviikkona – Ilmatila tyhjä muistakin matkustajakoneista | Paikalliset | Helsingin Uutiset

24.2.2022 — Esimerkiksi Dubaihin Finnair lentää kolme kertaa viikossa. Nyt näiden lentojen reitit kulkevat Ukrainan länsipuolelta.

Finnair lopetti lennot Ukrainan ilmatilassa keskiviikkona.

Dubai – Lentoaika Helsinki

Lentoaika Helsinki – Dubai

8.1.2020 — Finnairin reiteistä vain yksi, lento Dubaihin, kulkee Iranin ja Irakin … lentoyhtiöt ovat muuttaneet lentoreittejään pois Iranin ja Irakin …

Lentoaika lasketaan Helsinki Vantaa – Dubai.

Finnair muutti Dubain-lentonsa reittiä – Iran – YLE

Finnair muutti Dubain-lentonsa reittiä – myös monet muut yhtiöt kiertävät Iranin ja Irakin ilmatilan | Yle Uutiset

Etsi ja vertaa lentoja Helsingistä – Dubaihin 1000+ lentoyhtiön ja … mikä on paljon alhaisempi kuin tämän Finnair lentoreitin keskimääräinen hinta 500 €.

Finnairin reiteistä vain yksi, lento Dubaihin, kulkee Iranin ja Irakin kriisialueen yli.

228 € halvat lennot Helsingistä – Dubaihin 2023 | momondo

251 € halvat lennot Helsingistä – Dubaihin 2023 | momondo

15.1.2020 — Finnair peruu osan helmikuun ja huhtikuun välisistä Dubain lennoistaan. Syynä on ilmailuviranomaisten suositus välttää Iranin ilmatilaa.

Etsi ja vertaa lentoja Helsingistä – Dubaihin 1000+ lentoyhtiön ja matkasivuston tarjonnasta ja löydä halvimmat lentoliput Helsingistä – Dubaihin momondosta!

Finnair peruu Dubain lentojaan kevätkaudelta – syynä Iranin …

Finnair peruu Dubain lentojaan kevätkaudelta – syynä Iranin ilmatilan turvallisuustilanne | lentoposti.fi

5.1.2023 — Tammikuun 2023 liikennetiedoista alkaen Finnair ottaa käyttöön uuden liikennealueen Lähi-idän ja edellä mainitut sekä Dubain- ja Israelin-lennot …

Finnair peruu osan helmikuun ja huhtikuun välisistä Dubain lennoistaan. Syynä on ilmailuviranomaisten suositus välttää Iranin ilmatilaa. Finnair noudattaa suositusta eikä käytä lennoillaan Iranin ilmatilaa. Kiertoreitti pidentää merkittävästi lentoaikaa ja aiheuttanee sen myötä myös koneenkäytöllisiä ongelmia.

Finnair paransi selvästi joulukuussa 2022 – Laju.fi

Finnair paransi selvästi joulukuussa 2022 kuljettaen  joulukuussa 832 900 matkustajaa eli 38,2 % enemmän kuin vuoden 2021 joulukuussa.

Keywords: finnair lentoreitti dubai