Clarion hotelli vantaa

Clarion Hotel Aviapolis | Uuden ajan lentokenttähotelli

Clarion Hotel Aviapolis on kansainvälinen ja energinen kohtaamispaikkasi Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä. Kirjaudu sisään ja nauti 258 hotellihuoneesta, …

Clarion Hotel Aviapolis – Täydellinen sijainti, 2 minuuttia lentoasemalta, kokoustiloja sekä ravintola. Tee varauksesi jo tänään!

Ravintola ja baari | Clarion Hotel Aviapolist

Clarion Hotel Aviapolis on hienostunut, moderni kokouspainotteinen hotelli ihanteellisella sijainnilla niin turisteille kuin työnsä puolesta matkaavillekin.

Clarion Hotel Aviapolis voit nauttia ainutlaatuisista makuelämyksistä ja istahtaa drinkille viihtyisään olohuoneeseemme.

Kokoukset | Clarion Hotel Aviapolis – Nordic Choice Hotels

Kokoukset | Clarion Hotel Aviapolis

Tietoja Clarion Hotel Helsinki Airport hotellista. Kun osoitteena on Clarion Hotel Helsinki Airport 01530 Vantaa, niin tiedät, että hotelli on hyvien …

Clarion Hotel Helsinki Airportissa voit järjestää kongressin ja kokouksen moderneissa tiloissa, erinomaisella palvelulla – lentokentän läheisyydessä.

Clarion Hotel Aviapolis, Vantaa – Booking.com

Clarion Hotel Aviapolis, Vantaa – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Clarion Hotel sijaitsee 10 minuutin juna- tai bussimatkan päässä Helsingin lentoasemalta. Hotellissa on sauna, kuntokeskus ja rauhallinen loungetila.

Clarion Hotel Aviapolis – Helsinki | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Clarion Hotel Aviapolis tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat ylistävät majoituspaikan sijaintia. Suomen ilmailumuseo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. 

Clarion Hotel Aviapolis | Vantaa – Vantaan kaupunki

Clarion Hotel Aviapolis | Vantaa

Clarion Hotel Aviapolis on luotu kohtaamispaikaksi niin business- ja vapaa-ajanvieraille kuin paikallisillekin. Kahdeksankerroksisessa hotellissa on 258 upean tilavaa hotellihuonetta, 12 inspiroivaa kokoustilaa, Kitchen & Table -ravintola, Living Room Bar sekä suuri kuntosali ja saunaosasto.

Clarion Hotel Aviapolis, (Vantaa, Suomi) – Trivago

Hotelli Clarion Hotel Aviapolis, Vantaa, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Clarion Hotel Aviapolis kohteessa Vantaa, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 27 valokuvaa ja 2402 arvostelua. Hotelli? trivago!

Clarion Hotel Helsinki Airport, Vantaa – Momondo

Clarion Hotel Helsinki Airport Vantaa, Suomen 93 €: Tarjoukset, arvostelut, kuvat | momondo

Löydä 32 hotellihuoneita hintahaarukassa 46 – 93 €. Vertaile huonetyyppejä ja hintoja {5} ja katso Vantaa hotellin 32 {6}.

Clarion Hotel Helsinki Airport – Kokemuksia ja tietoa hotellista

Clarion Hotel Helsinki Airport on valintasi, kun olet lähdössä reissuun tai tulossa matkalta. Lue tietoa ja kokemuksia hotellista sekä sen palveluista.

Keywords: clarion hotelli vantaa, hotelli clarion vantaa