Budapest sää joulukuu

10 tekemistä Budapestissa joulukuussa – Hellotickets

Budapest sää joulukuu is on erittäin kylmä, lämpötilat vaihtelevat 0°C ja 4°Cvälillä. Suosittelemme, että pukeudut lämpimästi ja muistat ottaa hanskat!

Budapest ll➨ 10 tekemistä Budapestissa joulukuussa. Tutki parasta tekemistä kaupungissa Budapest, käsinvalittu Hellotickets tiimin toimesta. Aloita muistojen rakentaminen täältä!

Joulukuun sää sijainnissa Budapest 2023 – Sääennuste.com

Budapest sää joulukuu 2023 | Sääennuste.com

Kesä alkaa Budapestissa oikeastaan jo toukokuun alussa, mutta koska tahansa toukokuussa ja vielä kesäkuun alkupuoliskollakin säät voivat yhtäkkiä pettää.

Tarkista joulukuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Budapest, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Budapest päivittäinen sää joulukuusaa 2021 kalenteristamme.

Sää ja ilmasto – Budapest – Apollomatkat

Sää ja ilmasto – Budapest | Apollomatkat

Get the monthly weather forecast for Budapest, Budapest, Unkari, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Katso sää ja ilmasto kohteessa Budapest: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Budapestin sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat

Sää Budapest, Unkari joulukuu – lämpötila ja ilmasto. Unkari. Keskilämpötila: 1°C. Alin lämpötila: -1°C. Ylin lämpötila: 3°C. Aurinkoisia tunteja

Budapestin sää | Lomalista.fi

joulukuussa budapestiin. korppi. 2006-08-31 20:10:34 … Budapest on niin viehättävä kaupunki etten anna sää vaikuttaa lomaani mitenkään. Äänestä. Kommentoi.

Budapest, Budapest – Kuukausittainen sää – AccuWeather

Budapest – sää ja lämpötilat – Unkari – Aurinkomatkat

Sää ja lämpötilat – Budapest, Unkari | Aurinkomatkat

Katso kohteen Budapest sää ja lämpötilat sekä seuraavan 10 vuorokauden sääennuste!

Sää – Budapest | Napsu

Sää Budapest, Unkari joulukuu – lämpötila ja ilmasto

joulukuussa budapestiin – – Suomi24 Keskustelut

joulukuussa budapestiin – – Suomi24 Keskustelut

Olemme menossa mieheni kanssa 1pv joulukuuta Budapestiin neljäksi päiväksi.Kuinka kylmää siellä on siihen aikaan?Sekin kiinnostaisi onko siellä jotain e…

Keywords: budapest sää joulukuu