Bali sää sadekausi

Balin sää ympäri vuoden: milloin kannattaa matkustaa Balille?

Sopivaa matkustusajankohtaa valitessa kannattaa ottaa huomioon saaren sadekausi, joka läheisestä Thaimaasta poiketen ajoittuu loka–maaliskuulle.

Balin sää vaihtelee kuivan kauden ja sadekauden välillä. Paras aika matkustaa Balille on kesällä. Lue lisää Balin säästä.

Balin sää ja ilmasto – mikä on paras aika matkustaa Balille?

Balin sää ja ilmasto – mikä on paras aika matkustaa Balille? – Kerran elämässä

Katso millainen on Balin sää. Napsun sääsivulta näet myös 7 päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain.

Millainen Balin sää on sadekaudella? Kannattaako Balille matkustaa kesällä vai talvella? Tällä sivulla kerromme, koska Balille kannattaa matkustaa.

Sää ja ilmasto – Bali – Apollomatkat

Sää ja ilmasto – Bali | Apollomatkat

Bali on tammikuussa kiireetön ja edullinen lomakohde. Bali tarjoaa tammikuussa siis varsin kivat sääolosuhteet. Koska kyseessä on virallinen sadekausi, ei Balin …

Katso sää ja ilmasto kohteessa Bali: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Tällainen on Balin ilmasto – valitse matkustusajankohta oikein

Balin sää joulukuussa. Joulukuu ei ole varsinaista sesonkiaikaa, sillä talvella Balin yllä leijuu sadekausi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sadetta …

Balilla lämpö on taattu ympäri vuoden, mutta saaren sää voi tarjota matkailijalle yllätyksiä sateen muodossa.

Sää – Bali | Napsu

Haluatko matkustaa Balille? Lue täältä lisää Balin parhaista matkustusajankohdista, sadekaudesta, kuivasta kaudesta ja eri kuukausien säästä.

Lähde tammikuussa Balille todella edullisesti – Lomamatkalle.fi

Bali tammikuussa – Lähde tammikuussa Balille todella edullisesti

Bali on tammikuussa hiljaista aikaa, jolloin sinne pääsee edullisesti. Balin sää tammikuussa pitää sisällään sateita, mutta se ei upeaa lomaa estä.

Bali joulukuussa – Edullisia matkoja ennen varsinaista sesonkia

Bali on joulukuussa lämmin, mutta ei vielä varsinaista sesonkiaikaa. Varaa nyt edullisesti matka Balille ja vietä upea reissu ilotulituksia ihastellen.

Milloin on paras aika matkustaa Balille? Lue lisää ilmastosta …

Milloin on paras aika matkustaa Balille? Lue lisää ilmastosta täällä!

Haluatko matkustaa Balille? Lue täältä lisää Balin parhaista matkustusajankohdista, sadekaudesta, kuivasta kaudesta ja eri kuukausien säästä.

Sadekausi – sadekuuroja ja aurinkoa – TUI

Keywords: bali sää sadekausi