Art hotelli

GLO Hotelli Art Helsingin keskustassa

GLO Hotelli Art Helsingin keskustassa | GLO Hotels

ART Hotel JUNA sijaitsee Imatralla. Majoituspaikassa on ilmainen WiFi ja ilmainen asiakaspysäköinti. Hotellin kaikissa huoneissa on taulu-tv.

GLO Hotelli Art sijaitsee Helsingin Designkorttelissa. Varaa huone nyt ja koe ainutlaatuinen hotelliyö aivan Helsingin keskustassa!

GLO Hotel Art – Helsinki – Nordic Choice Hotels

Hotelli Helsingissä | GLO Hotel Art

Näytä majoituspaikan GLO Hotel Art tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus.

Lumoava hotelli keskellä Helsinkiä. Sijaitsee upeassa kivilinnassa, joka on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendrakennuksista. Tervetuloa!

Hotel AX | Taidehotelli Helsinki

Hotel AX Helsingissä on uudenlainen taiteen leikkikenttä ja paikka inspiraatiolle. Pohjoismaiden ensimmäinen taidehotelli avaa ovet taiteeseen.

GLO Hotel Art, Helsinki – Booking.com

GLO Hotel Art, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Tämä hotelli sijaitsee 1900-luvun jugendlinnassa Helsingin designkorttelin alueella 700 metrin päässä keskustasta. Huoneissa on maksuton WiFi.

ART Hotel JUNA, Imatra – Booking.com

ART Hotel JUNA, Imatra – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

ART Hotel JUNA sijaitsee Imatralla. Majoituspaikassa on ilmainen WiFi ja ilmainen asiakaspysäköinti. Hotellin kaikissa huoneissa on taulu-tv.

Helsingin Jätkäsaareen nousee ainutlaatuinen taidehotelli

Iltalehti

GLO Hotel Art – Helsinki | Hotels.com

Näytä majoituspaikan GLO Hotel Art tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan aamiaisesta. Sinebrychoffin taidemuseo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä baarin ja business centerin. 

Art Hotel Pallas | imt.fi – Ikaalisten Matkatoimisto

P-Hotel Art – AutoParkki

Keywords: art hotelli